Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Hamppu

Hyvää iltaa ;) asiaa superfoodeista taas, eli tarina jatkukoon! Vuorossa Hamppu.Image and video hosting by TinyPic Puutuote Hirvikorpi - Kuorellinen hampunsiemen | 250g - 3.99€

Hamppu
Hampunsiemen on loistava lähde kehollemme välttämättömille rasvahapoille. Hamppu sisältää noin 80% polysaturoituja rasvahappoja ja sen omaga-3 ja omega-6 -rasvahapot ovat ihmiselle täydellisessä suhteessa (1:3-1:4). Hampunsiemenet ovat erinomainen proteiinin lähde sisältämällä kaikki 8 kehollemme välttämätöntä aminohappoa sekä 12 muuta aminohappoa.

Hampunsiemen – toisin kuin esimerkiksi eläinperäiset proteiininlähteet – on raaka, kokonainen ja valmis proteiininlähde sellaisenaan. Sitä ei tarvitse missään vaiheessa kuumentaa, jotta esimerkiksi ravinnon sisältämät bakteerit saataisiin tuhottua. Tämän vuoksi hampunsiemenessä on jäljellä kaikki sen elinvoimaiset ravinto-aineet.

 Lähde: Superfoodit.com

Hampunsiemenrouhetta tilasin Ruohonjuuresta ihan sen halvan hinnankin takia. Rouhetta oon lisännyt n. teelusikallisen verran jokaiseen smoothieen. Ei maistu, eikä haise smoothien joukossa :) tutustukaa tähänkin tuolla Superfoodit.com sivuilla!

WARNING!
Suosittelen jokaista käyttämään omaa järkeä ravintolisien yms kanssa. Lukekaa ja ottakaa ensin selvää, ja sitten miettikää, tarvitsetko näitä, tai voitko edes kokeilla näitä.

Kommentit

Yhteydenottolomake