Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Empty Products #3

Image and video hosting by TinyPic
 
On taas loppuneiden tuotteiden aika :) kaksi vanhempaa postausta löydät
täältä ja täältä.

Image and video hosting by TinyPic
 
Essence - Pure Skin Anti Spot Wash Gel
Rakastuin tähän putsariin täysin! Tilasin tämän Kosmetik4less sivuilta ja hintaa taisi olla n. 3-5€, en tiedä löytääkö tätä enää sieltä. Toimi rasvaiselle iholle todella hyvin, se piti rasvaisuuden ja epäpuhtaudet kurissa.
Ostaisinko uudelleen? Kyllä.

Garnier - Moisture Match, Mattifying Fresh Cream
Ihan ok kasvoivoide rasvaiselle iholle. Kosteutti ihoa kiittävän paljon, muttei hillinnyt rasvaisuutta tarpeeksi pitkään. En suosittele kovin ravaiselle iholle tätä.
Ostaisinko uudelleen? En.

Garnier - Clean Sensation Deodorant
Ainut dödö, joka toimii mulla. Tai no, en oo kovin montaa kokeillutkaan. Hikoilen kainaloista, jos on todella kylmä tai jännittää. Niissä tilanteissa tämä toimii! :)
Ostaisinko uudelleen? Kyllä.

Image and video hosting by TinyPic
 
Maybelline - Illegal Length Mascara
Paras pidentävä ripsiväri, mutta valitettavasti kuivuu liian nopeasti. On se silti niin hyvä, että sitä täytyy ostaa aina lisää.

Ostaisinko udelleen? Kyllä.

Bare Minerals - Purely Nourishing Cream
Säilytin pientä määrää voidetta turhankin kauan, koska en sitä sitten koskaan käyttänytkään. Eli tämä periaatteessa loppui jo yli 6kk sitten :'D Alussa pidin voiteesta paljon, mutta loppuvaiheilla se alkoi käydä tunkkaisen oloiseksi ja hajuiseksi. Aika ristiriitaiset fiilikset jäi, ehkei se vain sopinut rasvaiselle iholle niin hyvin?

Ostaisinko uudelleen? En.

The Konjac Sponge Co
Konjac-sienet ovat joka päivä käytössä ja oli aika heittää tämä roskiin, ja ottaa uusi tilalle. En tiedä, miten tämä lopuksi sai hieman punertavaa sävyä? Yksikään putsareista ei ollut punertavan värinen, mutta ehkä silti saattoi vaikuttaa asiaan? :o en tiedä, onko näillä eri ihotyyppien sienillä niin suurta eroa toisiinsa. Ihan toimivalta tämä tuntui.

Ostaisinko uudelleen? Kyllä, ainakin rasvaiselle iholle tarkoitettua.

Image and video hosting by TinyPic
 
Shelley Soft Feel
Halppis sheivausgeeli Keskisiltä. Toimi todella hyvin, tykkäsin.

Ostaisinko uudelleen? Kyllä.

Batiste - Dry Shampoo Blush
Blush on ihan kivan kukkainen. Batisten kuivashampoista en muuten tykkää, ne jättää todella tunkkaisen tunteen ja liian näkyvän jäljen. Kyllä nämä silti hätätapauksissa aina menee.

Ostaisinko uudelleen? Ehkä.

Bristows - Dry Shampoo Original
Original on ihan ok, Tropical on ällöttävän makea. Muuten kuivashampoo toimii älyttömän hyvin ja on Batisten vastakohta!

Ostaisinko uudelleen? Kyllä.

Image and video hosting by TinyPic
 
Pirkka - Meikinpoistoliina
Lemppareita ovat edelleen näin muutaman vuoden jälkeenkin. 30kpl liinoja ja hintaa n. 3.10€ Yksi liina riittää poistamaan kunnon pakkelikerroksen ja silmämeikitkin. Tästä oon kirjoittanut lisää
täällä.
Ostaisinko uudelleen? Kyllä.

I Love... - Pesukukka
Kuka muu tykkää puffeista ja kukista? Tämä tuli I Love... lahjapakkauksessa mukana ja hyvä puffi oli!
Ostaisinko uudelleen? Kyllä.

Image and video hosting by TinyPic
 
Oxygenol - Suuvesi

Ajattelin ottaa mukaan hammaskaluston putsaustuotteita, koska nekin kuuluvat kauneudenhoitoon ;) Oxygenolin suuvesi on ihan kohtuuhintaista ja mukavan raikasta, toimii ja suosittelen.
Ostaisinko uudelleen? Kyllä.

Colgate Maximum Protection Caries, plus Sugar Acid Neutralizer - Hammastahna
Onko joku muukin naureskellut tämän mainokselle? Hyvin taas osataan lausua englantia.. Tämä hammastahna vaahtoutuu todella hyvin ja jättää suun raikkaaksi ja puhtaaksi. Ei kovin ihmeellinen, mutta hyvä silti.

Ostaisinko uudelleen? Kyllä.

Image and video hosting by TinyPic
 
Random kasa meikkejä ja kynsilakkoja saa myös lähteä roskiin. Kaikki sen verran vanhoja tai ei vain ole käyttöä, että saa lähteä.
Turha säilyttää sellaista, jota ei kuitenkaan tule käyttämään :) sellaista tällä kertaa! En viitsi joka kk tehdä näitä postauksia, muuten näkisitte jonkun yhden tuotteen vaan. Kerääntyykö teillä loppuneita tuotteita paljon kuukaudessa?

Kommentit

  1. Vau tosi kivasti toteutettu tyhjentyneiden purkkien postaus! Tällaisia voisit tehdä kerran kuukaudessa! :) Paljon oli tuttuja tuotteita. :) Mullakin toki tyhjenee purkkeja ja sellaisia, mutta menevät yleensä heti roskiin.
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih thäänx! :) en viitsi joka kuukausi, kun tosiaan mulla tyhjentyy tavaraa todella vähän kuussa, niin monesti postauksesta löytyis se yks tuote :'D mutta parin kuun välein on ihan ok!
      Olis kiva nähdä, mitä sulla tyhjenee ;)

      Poista
  2. Mie oon yllättyny kuin paljon mulla tyhjenee.Tosin en miekään pidä mitään aikataulua vaan postaan aina silloin ku alkaa olemaan enempi tyhjiä.Nyt jo aika monta tyhjää vaikka ei oo kovin kauaa siitä ku postailin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! No hyvä, että jollakin tyhjenee nopeampaa :'D mä aina koitan säästellä kaikkea ja sittenhän siinä käy niin, että moni vanhenee/menee pilalle, ennen kun oon kerinnyt käyttää niitä loppuun..

      Poista
  3. Oon ihmetellyt, kun joka paikassa noita Batisten kuivashampoita hehkutetaan, mutta mä en vaan tykkää. Tai ne jättää mullakin ihan kamalan pölyn hiuksiin. Tai sitä ei näe heti, mutta päivän mittaan alkaa jakauksista paljastua harmaata hiusta esille, vaikka kuinka olis tölkkiä ravistanut ja mömmön harjannu hiuksiinsa. Nyt oli siis virkistävää, kun säkään et ihan noille lämpeä, yay! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No samaa mäkin oon ihmetellyt :D mikä järki kuivashampoossa, jos sen jälkeen on vielä tunkkaisempi fiilis päänahassa? :/ mä en oo koskaan tykännyt Batistesta.. John Friedalla on tosi hyvä sellaisessa sinertävässä pullossa, oiskohan ollu joku Volume? :)

      Poista
  4. Mä oon aatellut, että vois ens vuoden alusta aloittaa tekemään tällasia :D Ei viitti "kesken" aloittaa, kun vaikuttais jotenkin hölmöltä blogissa :D Tai sit se on vaan minä, joka näin ajattelee. Yleensä en kyllä edes jaksa säilyttää tyhjiä purnukoita, vaan heitän heti roskiin... Mutta vois pitää korvan takana, koska tykkään ite lukea tällasia ja pysyisin iteki paremmin kärryillä, miten oon mistäkin tykännyt XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ainakaan mun mielestä oo hassua alottaa uutta "kesken kaiken"! Ens vuoteenkin on vielä piiitkä aika ;) mulla on onneksi jonkun verran tilaa kaapissa, että voi säilyttää tyhjiä purnukoita. Muuten oiskin kyllä kiva vaan heittää menemään kaikki heti ;D suosittelen kyllä kirjoittamaan näitä postauksia, moni tykkää ja minä myös! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake