Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

LookFantastic Beauty Box | September

Alkaako Livbox jo kyllästyttää? Olisko kiva kokeilla jotain muuta kuukausittaista boksia? Voin iloksenne kertoa, että Lookfantastic on julkaissut oman kuukausittaisen Beauty Boxin! Ensimmäinen, syyskuun boksi on nyt lähetetty tilaajille ja omani sain eilen. Boksin voi tilata LFn sivuilta hintaan 19.05€ + postikulut, eli n. 28€ yhteensä. Boksin voi etukäteen tilata (pre-order) ja esim. seuraava boksi, eli lokakuun, lähetetään 4.10. Voi olla, että myöhemmin boksia ei enää erikseen tarvitse tilata joka kuukausi, vaan homma hoituu määräaikais- ja kestotilauksena.

DPD tuo boksin kotiovelle asti ja siksi postikulut on niin kalliit. Boksi sisältää aina vähintään kuusi kauneustuotetta ja viime kuussa, niin kuin tässäkin kuussa, muutamaan boksiin lisätään kallisarvoinen yllätyslahja. Lokakuun yllätyslahja on arvoltaan £149.99 !!

Mulla kävi todella tympeästi tuon DPD:n kanssa, kun meidän kerrostalossa on ovikoodi, muttei ovipuhelimia. Pakettia oli yritetty tuoda päivän aikana kahdesti. Viestiä ei voitu jättää, eikä paketissa ollut numeroa, mihin soittaa. Tajusin itse katsoa DPD:n sivuilta lähetysseurannasta, että pakettia on yritetty tuoda. Onneksi huomasin tämän, ennen kuin paketti olisi lähetetty takaisin. Soitin DPD:n Vaasan päätyä hoitavaan yritykseen ja sovin hakevani paketin itse. On todella tympeää, ettei Lookfantastic sisällytä tilaajan puhelinnumeroa pakettiin, koska kuitenkin maksan lähetyksestä ja seurantakoodista :/


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 
Syyskuun boksi sisältää kuusi tuotetta. Pakko sanoa, että petyin, kun avasin laatikon. Boksia tilatessa lukee, että ne kalliit postikulut tulevat, koska paino on yli 2kg. Odotin paketin siis painavan yli kaksi kiloa ja sisältävän täysikokoisia tuotteita. Livboxiin verrattuna boksi sisältää hieman laadukkaampien merkkien tuotteita, joten ymmärrän kyllä, ettei kaikki tuotteet voi olla täysikokoisia.


Image and video hosting by TinyPic
 
St. Tropez - Self Tan Bronzing Mousse, 50ml
Oli vähän tylsää saada näin pieni pullo itseruskettavaa, mutta kokeiluun se varmaan vieä myöhemmin menee. 240ml ovh. 38.91€

Caudalie - Divine Oil, 15ml
Uusia öljyjä on aina kiva kokeilla ja tämäkin soveltuu vartalolle, kasvoille ja hiuksille! Ravitsee, kosteuttaa, korjaa ja nuorentaa. 100ml ovh. 34.29€

Jurlique - Advanced Serum Herbal Recovery Gel, 15ml
Oonkin halunnut testata tältä merkiltä tuotteita ja onneksi boksissa tuli seerumi! Seerumi auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. 30ml ovh. 62.86€

Image and video hosting by TinyPic
 
This Works - Deep Sleep Pillow Spray, 5ml
Suihke, joka auttaa nukahtamaan ja nukkumaan levollisemmin. Harmi, etten voi sietää laventelin tuoksua :/ tätä tuotetta en olisi halunnut boksiin. 75ml ovh. 20.32€

Kérastase - Nutritive, Shampoo 80ml ja Hoitoaine 75ml
Nämä taitavat olla mun ensimmäiset Kérastasen tuotteet, joita kokeilen. Tämä sarjaa kosteuttaa kuivia hiuksia, suojaa lämmöltä ja jättää hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi. Shampoo 250ml + hoitoaine 200ml setti ovh. 28.19€

Mitä mieltä siellä ollaan LF:n uudesta Beauty Boxista? Mun fiilikset jäi vähän neutraaliksi, olisi myös ollut kiva saada meikkejä, mutta ehkä ensi kuussa sitten! :) syyskuun boksin tuotteista voi käydä lukemassa lisää → täältä ja tilata voi täältä.

Kommentit

  1. Kiva et näitä boxeja tulee enemmän tännekin. :D Harmi vaan et ei oikein oo varaa kaikkia ostella vaikka haluaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan! Sais liääkin kyllä tulla mun puolesta ;) no se on totta joo, ei voi ihan kaikkia tilata ainakaan samaan aikaan..

      Poista
  2. Ihan kiva mutta aika arvokas.Uskon etten tule tilaan vaikka houkuttais =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekin voi olla sijoitus, ehkä jostain muusta voisi sitten säästää? ;)

      Poista
  3. Ihan kiva, jos muut alkaa bloggailee muista kuin livboxista täällä blogimaailmassa niin on vaihtelua! Itse en kyllä tästä paketista kiinnostunut tuotteiden osalta ja liian kallis muutenkin, joten vanhassa vara parempi. :D
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, kiva saada vähän vaihtelua :) olisin mäkin toivonut pakettiin vähän jotain muuta, toiv. seuraavassa on parempia tuotteita!

      Poista
  4. Sinänsä kiva että tuotteita on monta, mutta sinänsä tyhmää että ne on noin pieniä. :D Nuo ei kuitenkaan ihan halpoja tuotteita ole, joten jo pikkupullo arvokkaammasta tuotteesta on hyvin. Ja hyvän tuotteen tietää myös siitä, jos jo pikkuputelilla pääsee pitkälle. :)

    Taidan olla erilainen kun en ole koskaan tilannut edes Livboxia. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin odotin täysikokoisia tuotteita :'D joo totta turiset! Enkä mä tämänkään boksin kohdalla jaksa ajatella, että rahat meni hukkaan. Eka LF boksi kuitenkin, ei voi tietää, mitä se sisältää. Tai mitä se vielä myöhemmin tulee sisältämään ;)

      Jaa sä et oo sitä kokeillut! Kannattaa kyllä kokeilla varsinkin alekoodien aikaan :)

      Poista
  5. Minäkään en hirveästi innostu laventelin tuoksusta :D Olen kyllä käyttänyt joitain tuotteita, joissa on pieni laventelin häivähdys, mutta pelkästään laventelin tuoksuiset tuotteet ei ole tähän mennessä uponneet ikinä ;) Mun mieleen tuosta boksista olisi ollut Gaudalien öljy, ja noita Kérastasen tuotteita olisin myös kokeillut mielelläni. Uudet Jurliquen tuotteet kelpaa myös, mutta tuo seerumi multa jo löytyy ;) St. Tropezin itseruskettava vaahto on muuten yksi parhaimmista itseruskettavista! (Multa löytyy täysikokoinen pullo.) Ihan huippu tuote, ja varsinkin sellaisella kintaalla saa ihan täydellisen tasaisen rusketuksen super helposti. Mä taidan jossain vaiheessa kokeilla tätä boksia ihan vaihtelun vuoksi. LivBox tulee mulle, mutta en esittele boxia koskaan blogissani, koska boksin jakelupäivänä se on esillä melkein joka blogissa ;)

    MS / Beauty Highlights

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mm, oon aina inhonnut laventelia :S moni tuntuu tykkäävän!
      Aa sulla on jo tuo seerumi, taidat tykätä? Joo pliis? :'D mua vähän jänskättää, että kuinka tummaa jälkeä tuo itsari antaa, toiv. ei liian tummaa..

      No joo, kivaa vaihtelua Livboxiin tämä :) kyllä sitä boksia kannattaa esitellä, saa varmasti lisää katseluita blogi ;)

      Poista
    2. En ole vielä ehtinyt korkata Jurliquen seerumia :D Tuo itseruskettava antaa kyllä todella tummaa jälkeä. Sen takia käytänkin sitä vaan kesällä ;) Yhden levityskerran jälkeen näytän jo siltä kuin oisin ollut aurinkolomalla viikon! Haha.

      Poista
    3. Jaaa no höh ;D ai se on niinkin tumma, hmmh.. Ehkä mäkin sit joudun sen jättään kesälle :( mutta kovasti odotan jo ens kesää! ;D

      Poista
  6. Mua kinnostaa tää ihan hirveesti ja haluaisinkin kysellä sulta lisää (kiitos jo etukäteen, jos jaksat vastata).
    - Mistä maasta nää tulee, saattaako jäädä tulliin kiinni?
    - Onko postikulut aina samansuuruiset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottahan mä sulle vastaan! :) Lookfantastic lähettää tavaran mun tietääkseni EU alueella, että tulliin ei jää. Postikulut taitavat tulla vasta, jos paketti painaa yli 2kg, en oo ihan varma. Muuten postarit on ilmaset :)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake