Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

MEMEBOX | Gifts for Friends

On Livbox, Lookfantastic Beauty Box, LoveLula Beauty Box ja monta muuta kuukausittaista boksia. Korealaisiin kauneustuotteisiin keskittyvä Memebox tarjoaa myös kotiin tilattavia kauneusbokseja, mutta valitettavasti nyt 10.2. lopetti boksien lähettämisen ulkomaille.
Bokseja toimitetaan enää USAn, Kiinan ja Korean osoitteisiin :(

Memeboxilla on aina myynnissä muutama boksi kerrallaan ja jokaisen sisältö on erilainen. Uusia bokseja tulee hyvää tahtia ja suosituimmat loppuvat turhankin nopeasti. Joidenkin boksien sisältö on jo valmiiksi tiedossa ja joissakin se tulee tilaajalle yllätyksenä. Mua harmittaa (niin kuin monia muitakin!) todella paljon, ettei me täällä Suomessa enää saada tilattua näitä bokseja. Onneksi samankaltaisia palveluita löytyy muiltakin ja yksi on esimerkiksi tämä →
Beauteque Monthly.

Kerkesin onneksi tilaamaan Memeboxilta yhden laatikon ja ihastelemaan lisää korealaista kosmetiikkaa! Tykkään aivan älyttömän paljon esim. TonyMolyn ja Etude Housen tuotteista ja niiden ulkonäöstä. Oon kirjoittanut maailman söpöimmästä TonyMolyn pupukiillosta →
täällä.
Memeboxilta tilasin Gifts for Friends nimisen laatikon ja ylläripylläri se sisältää paljon pinkin ja vaaleanpunaisen värisiä tuotteita, kuten TonyMolyn PUPUSUIHKEEN! En voinut vastustaa.. Sivuilla lukee tuotteiden arvon olevan 128$ ja hinta boksille on 40$ + ilmainen toimitus. Alekoodin jälkeen hintaa jäi 37$ eli n. 34€

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 
Viisi täysikokoista tuotetta, joista jokainen mulle on aivan uusi tuttavuus. Entä teille?

Image and video hosting by TinyPic
 
TonyMoly - Pocket Bunny Mist
Sain kosteuttavan Moist Mist version. Toinen olisi ollut rasvoittuvalle iholle suunnattu Sleek Mist, joka imee ylimääräistä rasvaa iholta. Moist mist -kasvosuihke on ihan perus kosteuttava suihke, joka tuoksuu kivan pirtsakalta. Sisältää mm. vadelman, vesimelonin ja omenan uutetta. Mutta katsokaa nyt tuota söpöliiniä, aivan superihana! Pullossa on 60ml tuotetta ja hinta Memeboxin sivuilla 9$

The Skin House - Volcanic Water Mineral First Ampoule
Superhyperkosteuttava seerumin kaltainen tuote, jota levitetään iholle puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen, kuten seerumikin.
Näin kuvaillaan merkin sivuilla tuotetta: "You can feel the moist feeling as soon as applying it, and the volcanic water from the Jeju Island contained in Volcanic Water Mineral First Ampoule, is the natural-filtered water by the volcanic rock of the Jeju Island where the UNESCO has appointed as the world heritage of nature. Main Ingredients : Volcanic Water, Snail Secretion Filtrate, Psidium Guajava Fruit, Malpighia Punicifolia (Acerola) Fruit."
Vielä en sen kummemmin ole mielipidettä tästä muodostanut, mutta ainakin se imeytyy nopeasti :D 30ml 29$


Image and video hosting by TinyPic
 
WondeRuci - Real Cacao Brightening Mask
Kirkastava suklaanaamio, joka sisältää aitoa suklaata ja tuoksu on sen mukainen. Kuola vaan valuu, kun tätä nuuhkii ;) antioksidantit, C-vitamiinit ja omega-6 rasvahapot parantavat verenkiertoa. Suklaanaamio poistaa likaa ja epäpuhtauksia ihohuokosista, ja samalla kirkastaa ihoa.
Levitetään iholle paksu kerros puhdistuksen jälkeen, annetaan vaikuttaa 15-20min ja huuhdellaan pois. Levityksen jälkeen naamio lämpenee hieman ja tuntuu aidolta sulatetulta suklaalta. Voi elämä sitä tuoksua, tätähän voisi melkein maistella sormista ;D koostumukseltaan tämä on paksua ja tahmeaa, että levityksen ja huuhtelemisen kanssa joutuu nähdä pikkasen enemmän vaivaa. Kaikki on kuitenkin sen arvoista! 100ml 38$


Image and video hosting by TinyPic
 
MilkyDress - Blooming Rose Soothing Jel
Mä rakastan ruusun tuoksua, varsinkin tuoksukynttilöissä! Tämä kosteuttava geeli rauhoittaa ihoa ja kirkastaa ihonsävyä, sekä vähentää ryppyjä. Tällaisen löysin Googlen avulla: " Contains eco cert ingredients such as Betaine, Hamamelis Viginiana(Witch Hazel) Water, Chamomilla Recutita(Matricaria) Flower/Leaf Juice Extract, Argania Spinosa Kernel Oil."
Oon tykännyt tästä paljon, mutta sillon kun iho on todella kuiva, ei tämä kosteuta riittävästi. Voin kuitenkin jo kuvitella, kuinka ihanan kevyttä tämä on kuumilla kesäkeleillä ja imeytymisen vuoksi varmasti toimii hyvin myös meikin allekin :) 30ml 34$


Image and video hosting by TinyPic
 
Borntree - Vita Moisturizer Cushion
Oon joskus aiemminkin törmännyt korealaisten merkkien samantapaisiin tyynymeikkivoiteisiin ja ainakin Lancôme on myös lanseerannut omansa nyt. Boksissa tuli meikkivoide sävy 21 kaikille, mutta rasian design oli jokaiselle erilainen.

Kyseessä on siis erilainen tapa käyttää ja levittää meikkivoide; Ison rasian sisällä on sieni, joka nostetaan pois ja kaadetaan sen alle meikkivoide Cushion Base. Sieni takaisin paikoilleen ja esimerkiksi pumpulipuikolla painella sientä, että meikkivoide levittyy sinne tasaisesti.
Sen jälkeen mukana tullut vippa käteen ja meikkiä naamaan. Cushion Base antaa kevyen peittävyyden ja sitä saa myös kerrostettua peittävemmäksi. Siinä on aurinkosuoja 38 ja se myös kosteuttaa, ja kirkastaa ihoa.
Mä en ole tätä vielä uskaltautunut kokeilemaan ;) Tähän kyllä voisi kokeilla jonkun muunkin merkin meikkivoidetta! 12g 18$


Siinäpä se boksi, tulipahan ainakin kokeiltua. Harmitti kovasti, että puolet pupusuihkeesta oli levinnyt boksin sisälle, mutta onneksi se pilasi vain tuon ns. seerumin pahvilaatikon, eikä sen enempää. Ootteko tekin kokeilleet Memeboksia tai onko teillä suositella muita kauneusbokseja? :)

Kommentit

  1. Koko sisältö kelpaisi mulle. Itse tilasin kaksi boksia, joista viimeisin saapui tällä viikolla. Siinä oli teemana bloggaajien suosikit. Otin siitä tänään kuvat, ja laitan joku päivä blogiin :)

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoisia ja osa niin suloisia pakkauksia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös! Kaikki vaaleanpunainen tänne vaan :'D

      Poista
  3. Vaikutti tosi kivoilta oikeestaan kaikki tuotteet. Meinasitko itse tilailla jossain vaiheessa tuosta Beauteque Monthlystä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans tykkäsin kaikista, kiva kokeilla jotain uutta :) En mä varmaan ihan vielä, mulla on tällä hetkellä muutenkin paljon tavaraa, jota haluaisin käyttää loppuun ennen uusien ostamista :'D

      Poista
  4. Siis OIKEESTI?!? Mistiä pupupullossa, pakko saada. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Voin sydämeni pohjasta suositella Tonymolyn puputuotteita <3 ^^

      Poista
    2. Pakko lähteä tilaamaan, jotenkin niin överin ihana!

      Poista
    3. Jes jes jes, hyvä Jonna!^^

      Poista
  5. Oi ihanuus, tän boksin olisin halunnut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tää oli kun mulle tehty :') sopivasti uusia ihonhoitotuotteita, kelpaa! Tilasitko sä ollenkaan näitä bokseja? :)

      Poista
    2. Viisi ehdin tilaamaan syksyn/talven aikana. Toivottavasti toimitukset joskus jatkuu! :)

      Poista
    3. Aivan! Mä kävinkin just sun blogissa katsomassa :) onneksi kerkesit kans tutustua boksiin! No niinpä, olis tosi kiva :')

      Poista
  6. Nuo japsi pakkaukset on super sööttejä 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Sais kyllä Suomesakin näin ihania pakkauksia olla ;)

      Poista
  7. APUA pitääpä laittaa wishlistille/ostoslistalle maaliskuussa toi pupumisti rasvasen ihon versiona :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä mäkin oon joskus miettinyt tilaavani! Tonymolyn tuotteisiin täytyy kyllä tutustua pian lisää, haluaa enemmän söpöjä tuotteita :')

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake