Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Victoria's Secret

Victoria's Secretin vartalosuihkeita mulla on kertynyt jo sen verran, että ajattelin niistä tehdä kunnon esittelyt teille. Näiden myötä on hajuvesien käyttö vähentynyt ja Juicy Couturen omaan en ole enää koskenutkaan. Escadan Taj Sunset on kesäisin käytössä kyllä, mutta jokin näissä suihkessa vaan vetää puoleensa enemmän. On ihanan nautinnollista suikutella näitä ympäri vartaloa, kun nämä suihkeet on sen verran kevyitä tuoksultaan, etteivät ne säily iholla montaa tuntia. Muutamia vahvempia suihkeitakin löytyy ja se säilyy iholla ja vaatteissa pitempään. Eilen sopivasti Tomi ihmettele, että miksi sen huppari tuoksui ihan Dr Pepperille ;D kerron siitä pian lisää..

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 

Pure Seduction

Tämä on yksi suosituimmista VS:n tuoksuista. Tässä on sekoitus melonia, freesiaa ja luumua. Tuoksu on varmasti aikuisemmankin naisen mieleen, vaikka makea ja hedelmäinen tämä onkin. Haistan tässä selkeästi melonin ja kukkaisen tuoksun. Tästä tulee aina mieleen sana naisellinen. Varma valinta, jos oot vasta tutustumassa merkin tuoksuihin ja haluat jotain naisellista, seksikästä ja hedelmäistä ;)



Image and video hosting by TinyPic
 

Love Spell

Sekoitus persikkaa, kirsikankukkaa ja valkoista jasmiinia. Muistan ensinuuhkaisun muistuttavan limsaa tai päärynämehua. Persikkaa haistan hieman ja kevyesti kukkaista myös. Tämä on todella kevyt tuoksu ja tyttömäinen, voisin kuvitella nuorempien tyttöjen tykkäävän tästä paljon. Ihan kiva ja keveyden takia tätä onkin hauska suihkutella vähän enemmänkin!



Image and video hosting by TinyPic
 

Passionate Kisses

Kirsikkaa, vaniljaa, kanelia, vadelmaa, karhunvatukkaa, mansikkaa, kookosmaitoa, ruusua, jasmiinia, orvokkia, meripihkaa ja myskiä = Dr Pepper. Kunnon vahva, keinotekoinen kirsikkatuoksu. Makea ja tuo ihan tosissaan mieleen Dr Pepperin! Todella ihana, mutta moni varmasti karttaisi ensinuuhkaisulla. Jälkituoksu on kukkainen ja makea, vähän outo myös samaan aikaan. Tämä on varmasti mielipiteitä jakava!



Image and video hosting by TinyPic

  
Secret Craving

Näistä neljästä tämä on mun suosikki. Mustaherukalla ja vaniljalla ei vaan voi mennä mönkään! Mustaherukka tunkee ensimmäisenä läpi, hetken ajan kulutta lämmin vanilja. Ei missään nimessä liian makea, vaan juuri sopivasti. Nämä kaksi sopivat aivan ihanasti yhteen.




250ml tulee tuoksua jokaisessa pullossa ja hinta vaihtelee suuresti, riippuen mistä näitä löytää. Noin 11-15€ väliin löytää suihkeita useimmiten. Keskisillä myydään nykyään VS tuotteita ja Glitterin liikkeissä aina välillä tulee tuoksuja myyntiin. Shopping4net, Nordicfeel, Bangerhead, CDON ja Ebay on ainakin hyviä paikkoja tilata suihkeita ja kaikista paitsi CDON:sta oon itsekin tilannut.


Julkaisen vielä yhden VS postauksen myöhemmin, jossa esittelen yhden vartalotuoksun ja -voiteen.
Löytyykö ruudun takaa muitakin Victoriaan ihastuneita? ;)

Kommentit

  1. Mun ainoa vartalovoide vs:ltä loppui,juuri se jonka siekin taisit silloin ostaa mun hehkutuksella =)Sitä ei vaan löydy mistään noista kaupoista jotka myy.Rakastin sitä tuoksua
    Body mistejä valitettavasti vasta yksi juurikin tuo love spell
    Täytys saada lisää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä muistan! Aai, voi kurja :( ei oi kivaa, kun kerrankin löytää jonkun superihanan tuotteen ja sitten ei meinaa sitä löytää mistään.. Kehotan sua ostamaan vartalosuihkeita lisää ;)

      Poista
  2. Nuo body mistit on just siitä käteviä, ettei ne tuoksu liikaa ja sen takia ei haittaa, jos tuoksuu liikaa. :) Niiden takia olen oikeastaan vähän unohtanut käyttää hajuvesiä ja parfyymejä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä. Sama täällä! Ei enää iske kunnon hajuvesihajut :D kevyet suihkeet on vaan niin paljon ihanempia<3

      Poista
  3. Mulla ei nuita oo, tiiän kyllä sen että ihanalle tuoksuvat ja pullotki on nii kauniita. <3 Pitäis kai sitä joskus tuommone hankkia.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatan kokeilemista :) suihkeetkin kestää ikuisuuden, vaikka niitä kuinka suihkisi joka päivä :'D
      Ja jos ei tykkääkään jostain tuoksusta, niin varmasti saa myytyä eteenpäin!

      Poista
  4. Mua kiinnostaa nää tosi paljon, mutta joku este omassa takaraivossa epäilee, että nää ei mun juttu, en tiedä mikä. Joten tilailut on jäänyt, vaikka on ollut välillä jopa ostoskorissa asti tuote. :D Ehkä joku päivä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! :D :D Sun kannattaa pyytää vaikka lahjaksi tällainen. Miten ois? ;)

      Poista
  5. Tykkään näistä ideana, mut aina kun oon käyny haistelemassa niin mikään tuoksuista ei oo erityisesti kolahtanut :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän kyllä hyvin, miellyttäviä tuoksuja on todella haastava löytää :/ vielä kun ne saattaa muuttua omalla iholla ihan erilaisiksi. Minkälaisista tuoksuista tykkäät? :)

      Poista
  6. Sain joululahjaksi kolme, joista yhden myin kun oli turhan voimakas tuoksu (Strawberries&Champagne), mutta olen siis aivan rakastunut, kevyitä, ja harva on kovin voimakas. Itsellä siis hajuherkkyys/herkkä nenä hajuille, joten parfyymit ja hajuvedet voikin jättää aikalailla kauppaan. VS't on tarpeeksi kevyitä ja juuri kun tuoksu ei pysy montaa tuntia niin nenu tykkää ja voi tuoksua hyvälle ilman hengitysongelmia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon aina miettinyt, miltä tuo Strawberry & Champagne tuoksuu! Jännä, että se on sitten niin voimakas :/
      Kiva kuulla, että herkempikin nenä tykkää näistä^^ Tällaisia vartalosuihkeita vois Suomessa enemmänkin olla myynnissä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake