Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

April Favorites | Huhtikuun Suosikit

Image and video hosting by TinyPic

Maybelline - Fit Me Concealer
Oon nyt uskaltautunut poistumaan mukavuusalueelta peiteaineiden kanssa. Näppyjen yms. peittämiseen tarvitsen todella peittävää ainetta, mutta tummien silmänalusien peittämiseen riittää kevyempikin peitto. Maybellinen Fit Me peiteainetta oon harkinnut vaikka kuinka kauan, koska kaikki sitä joka puolella hehkuttaa. Onneksi vihdoin ja viimein sen tilasin! Feeluniquella peitevoide maksaa 8.45€ ja sieltä tilasin sävyn 15 Fair, mutta Suomen Maybelline -sivuilla näyttäisi olevan myös tätä vaaleampi sävy 10 Light.

Silmänalusille tämä on aivan ihana! Sopivan ohutta, peittävää, silkkistä ja luonnollisen näköistä. Näppyjä ja epäpuhtauksia ei tällä saa peitettyä kovin hyvin, jos meikkivoide ei ole sitä peittävintä versiota. Puhun siis kunnon punasista näpyistä, finneistä yms, jotka usein vaativat tujumpia aineita. Revlonin Colorstay peittää onneksi jo itsessään niin paljon, että saan tällä epäpuhtaudet näkymättömiin.

Makeup Revolution - Blushing Hearts
Peachy Pink Kisses on uusi rakkauteni I Heart Makeup -sarjasta. Kauniita vaaleanpunaisia ja persikkaisia sävyjä tuomaan iholle kaunista kuultoa. Käytän tätä poskipunien päälle korostuspuuterin tavoin. Blusher pitäisi olla kyllä Highlighter, koska väriä ei tällä kovin hyvin poskille saa, mutta kuultoa sitäkin enemmän. Jos haluat kunnon korostusta ja kiiltoa kasvoille ja miksei vartalollekin , tämä on sun paras kaveri! Kosmetik4less myy tätä edullisemmin kuin merkin omat sivut. Hintaa on 6.49€ ja tuote on täysin sen arvoinen :)

MUA (Makeup Academy) - Undress Your Skin Highlighting Powder
Kirjoitin tästä MUA:n 4€ hintaisesta korostuspuuterista kaksi vuotta sitten, tekstin löydät täältä. Löysin vähän kuin uudelleen tämän ja saman tien ihastuin, taas. Sivuilla näyttäisi olevan tämän kaverina nykyään kultainenkin versio, eli tämä on nimeltään Pink Shimmer. Puuteri kuultaa iholla vaaleanpunaisen sävyisenä ja on tuon Makeup Revolutionin oman kanssa hyvin samankaltainen. Kumpikaan ei saa ihoa näyttämään siltä, kuin se olisi täynnä hileitä tai glitteriä, vaan kaunista kiiltoa ja kuultoa.

Image and video hosting by TinyPic

NYX Cosmetics - Butter Gloss
Ruskehtavempi sävy Angel Food Cake ja kirkas pinkki sävy Cupcake on ollut käytössä huhtikuun aikana monesti. Butter Gloss huulikiillot ovat vaan niin ihania, että voisin mieluusti ostaa vaikka kaikki sävyt! Ne ovat vähän paksuhkoja ja tahmeita, mutta onneksi hyvin vähän. En oikein tiedä, mikä näissä niin kovaa viehättää :'D Tykkäättekö tekin? Butter Glosseja löytyy mm. NYX Nordics, NordicFeel ja Pretty.fi* sivuilta.

Maybelline - Lash Sensational Mascara
Kun selaat pari tekstiä alaspäin, löydät arvostelun tästä ripsiväristä. Mahtava koostumus ja harja, jolla saa näyttävät ja pitkät ripset.

Image and video hosting by TinyPic

Essence - Longlasting Lipliner
Elämäni ensimmäinen (ainakin luulisin) huultenrajauskynä, hello! Kosmetik4lessille tein viime kuussa tilauksen ja päätin vihdoin testata huultenrajauskynää. Noh, rakastuin heti.. Kuinka helppoa näillä onkin rajata huulet supertarkasti ja samalla taikoa mattapintaisen sävyn, jos niin haluaa. Väri pysyy pari kolme tuntia huulilla hyvänä, eikä siihen tarvitse kertaakaan koskea. 03 Yummy Berry on tumma marjaisa sävy, tulee heti mustikka mieleen. Eli liila/pinkki, todella kaunis syksyinen huuliväri.

Lindex - Lipliner
Wohoo, Lindexiin on tullut kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita! Rakastuttuani Essencen kynään päätin antaa mahdollisuuden myös Lindexin omille. Niillä on hintaa 4.95€/kpl ja sävyjä tällä hetkellä neljää erilaista. En ymmärrä, miksei näissä voi lukea sävynimiä tai -numeroita.. Luulen, että omistan sävyt 11 ja 13. Molemmat ovat kylmiä, ns. syksyisiä sävyjä. Yksi näistä on liilaan menevä ruskehtava sävy (Hello, Kylie Jenner!), toinen punaruskea. Vaikea kuvailla, mutta tummia molemmat. Sivuilla kuvaillaan kynien olevan voidemaisia, mutta kyllähän nämä todella kuivia ovat. Että tiedä nyt sitten, hyviä silti :)

Image and video hosting by TinyPic

Garnier Fructis - Densify Lengths Plumper
Helmikuun Livboxissa tuli tämä hiusseerumi, jonka tarkoituksena on vahvistaa ja tuoda paksuutta hiusten latvoihin. Sitä käytetään pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin ja ainoastaan latvoihin. Hiustenleikkuun jälkeen aloin heti käyttämään tätä ja se tuo ihan kivasti ryhtiä hiuksiin. Varmasti ilmankin pärjäisin, mutta jotenkin oon nyt tykästynyt tähän. Mulla latvat haaroittuvat aivan järkyttävän nopeasti leikkaamisen jälkeen, siksi tuntuu hyvältä käyttää tämän tyylistä tuotetta. 50ml pullosta on vielä yli puolet jäljellä, ainakin se kestää monen monta käyttökertaa. On tästä kyllä jonkin näköistä apua ollut, kun latvat tuntuvat paremmilta ja vahvemmilta. Testit jatkuvat vielä..

Ziaja - Cocoa Butter Shower Scrub
Kuorin vartaloa silloin kun muistan, eli n. kerran kahdessa viikossa, jos silloinkaan. Kun haluan tehdä kunnon superkuorinnan, käytän tätä, Daim suklaalta tuoksuvaa Ziajan kuorintageeliä. Kuorintateholle, tuoksulle ja isolle purkille 10+. Miinusta antaisin siitä, että tuote on purkissa. Tykkään tuubiversioista paljon enemmän.



Mitä huultenrajauskyniä suosittelet ja minkälaisia niiden täytyy sun mielestä olla? Hauskaa viikon alkua! :)

*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.

Kommentit

  1. Oho, enpä tiennytkään, että Lindexiltäkin saa kosmetiikkaa! Cool! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, sinne on ihan tässä olisko kuukauden sisällä tullut! :) On edullisia ja musta oli kiva, kun valikoimassa on myös käsisaippuaakin :D

      Poista
  2. Täytyykin käydä katsomassa että miltä se Lindexin kosmehylly näyttää, huultenrajauskynät vaikuttavat ainakin lupaavilta :) Ja nuo Essencen rajauskynät, oon niitä perinteisiä käyttänyt ja tykännyt todella paljon :) Pitänee testata tätäkin versiota :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä ^^ Mä ajattelin pistää tässä pian ulos postauksen näistä huultenrajauskynistä, näkee sitten sävyt kunnolla :) Okei! Mä en oikein tiedä, millainen näiden kynien koostumus pitäisi olla.. Ainakin Lindexin omat on toodella kuivia :O

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake