Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

IsaDora | Eye Shadow Quartet 02 Pink Dream

Uusin ihastukseni on ehdottomasti IsaDoran luomivärinelikko, jonka sain mukaani Turkumiitistä. Sävy 02 Pink Dream on kuin pieni unelma rasiassa. Mun silmät saa syttymään ihanat kullan ja pinkin eri sävyt, ja vielä enemmän ruusukullan! Pink Dream sisältää kauniin kuultavia ja hohtavia sävyjä, eli yhtään mattasävyä tässä ei ole. Nämä Quartet-paletit ovat uudistuksen myötä saaneet päivitystä pakkauksen muotoon ja luomivärien koostumukseen. Uudistuksen myötä luomiväreissä on käytetty liquid powder -teknologiaa, jonka ansiosta koostumus on todella pehmeää ja helposti levittyvää.

Värin pitäisi pysyä luomilla nyt myös kauemmin kuin ennen, josta aina iso plussa! Jokainen nelikko sisältää myös kaksipäisen luomiväriaplikaattorin, josta toinen pää on toista hieman pienempi. Aplikaattoreilla pystyy todella hyvin levittämään väriä luomelle ja esimerkiksi myös suttaamaan kajaalikynää. Älkää heittäkö niitä heti pois ;)

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Vaalein sävy on vaaleanpunaisen hohtoinen ja sopii todella hyvin silmän sisänurkan ja kulmaluun korostukseen. Tätä voisi aivan hyvin käyttää myös poskipäille ja amorinkaarelle. Makeup Academyn Undress Your Skin -korostuspuuteri Pink Shimmer on aivan samanlainen kuin tämä! Kultainen sävy on hieman punertava ja täydellinen kesäksi. Luomille se tuo niin järjettömän kauniin päivetyksen sävyn, että tällä tekisi mieli puuteroida vähän kasvojakin. Pinkki ja liila ovat hyvin levitettynä ja häivytettynä aika vaaleita sävyjä, mutta niin kauniita. Liila on punertava ja pinkki on keskitumma sävy. Molemmat näyttäisivät varmasti niin ihanilta alarajauksessa!

Painoa paletilla on 5g ja hintaa n. 15-18€ välillä. Löysin ainakin Pretty.fi* myyvän palettia 16.90€ hintaan ja uuden koostumuksen myötä sanoisin hinnan olevan ihan kohtuullinen. Ihan jo kahden vaaleimman sävyn vuoksi ostaisin tämän

Nyt vielä pari kuvaa, jossa luomilla on kultaista sävyä tästä paletista. Se ei erotu kovin hyvin, mutta pehmeän ja silkkisen koostumuksen siitä saattaa erottaa! Ja kuka huomaa hauskan säkkärätukan? Kyllä, kyllä. Turkumiitissä vieraillut Tigimies, eli Mikko Vainio, lahjoitti meille iki-ihanan Fudge suolasuihkeen. Ensimmäinen suolasuihkeeni oli vuosia sitten juuri tämä Fudgen oma ja kirjoitin siitä blogiinkin muutama vuosi takaperin. Se postaus on niin vanha, että kirjoitan suihkeesta päivitetyn version pian :)

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Loppuun vielä huutelen teiltä suosituksia liiloista luomiväreistä. En vieläkään oo löytänyt sitä täydellistä liilaa sävyä. Etsin kirkasta sävyä, joka ei kuitenkaan ole vaalea pastelli tai tumma. Sellainen sopivan vaalea ja kirkas, ei punertava. Löytyykö teiltä sellaista? :) Hauskaa viikonloppua, palaillaan taas pian!

* Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.

Kommentit

  1. On kaunis paletti :)! Liila yllättäen eniten mieleen .

    VastaaPoista
  2. Sleekin Rio Riossa on just tuollanen lila.. Ja mä inhoan sitä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei niin on! :D Just tuollanen punertava ja hohtava. Juu ei kaikki vaan toimi kaikilla, mutta mieli voi muuttua vielä ;)

      Poista
  3. Tää paletti on ehkä mun suosikki näistä uusista Isadorista. Koitan silti vältellä sen ostamista, koska en todellakaan tarvi uusia luomiväripaletteja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo edes oikein tutustunut muihin nelikkoihin, kun en ikinä päädy IsaDoran hyllyille :S ehkä täytyisi käydä vähän nuuskimassa :D Juu eipä näitä koskaan (muka) tarvisi lisää! Eeehh...

      Poista
  4. Onpa kaunis ja heleä meikki! Mä varmaan ostaisin näistä nelikoista jonkun nudeversion, koska niitä tulee eniten käytettyä ja pigmentit vaikuttivat hyviltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos^^ Varmasti nudepaletti olisi ihana! Voiko niitä sävyjä koskaan olla liikaa ;)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. On kyllä todella kaunis, mutta hakusessa olisi vähän tummempi sävy tuosta vielä :)

      Poista
  6. Hiiii minä sain tämän myös, aaaevan ihanan kaunis paletti <3__<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiijj, kiva! ^^ Tää on niin kaunis. Pitää testailla lisää ;)

      Poista
  7. Aivan ihana paletti,vaikka ei olekaan sellaisia sävyjä joihin itse heti tarttuisin.:)


    Riikka // http://riikkaamalia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkki ja liila on aina vähän "pelottavia" sävyjä, tai ainakaan niitä ei tuu heti ensimmäisenä mieleen lätkiä silmiin :D mutta kaksi vaaleinta on mun mieleen ihan täysin ^^

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake