Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Victoria's Secret 3

Victoria's Secret -tuoteperheeni on saanut lisäystä! Rakastan vartalosuihkeita yli kaiken ja niiden vuoksi hylkäsin hajuvedet, paitsi ihanan Escadan Taj Sunsetin. Oon ennenkin blogissa kertonut, miten hajuaisti ja mieltymykset on muuttuneet vartalosuihkeiden myötä. Tuntuu, että vanhetessa tulee herkemmäksi vahvoille tuoksuille ja saa päänsäryn helpommin. Se on ollut hyvä syy vaihtaa kevyempiin tuoksuihin. Ja kun viisi vartalosuihketta ennestään ei riitä, sain Kärkkäiseltä testiin vielä neljä uutta lisää!

Jos haluat käy lukemassa aiemmista VS-tuotteista arvostelut, ensimmäinen osa löytyy täältä ja toinen osa täältä. Sain valita muutaman tuoksun testiin ja halusin päästä testaamaan jotain, mitä en aiemmin oo kaupoissa tuoksutellut. Sweet Daydream ja Total Attraction kuulostivat lupaavilta. Mango Temptation oli valitettavasti loppunut, mutta sain kuitenkin kaksi muuta sen tilalle, Love Addict ja Aqua Kiss. Wau, ihanasti tehty

Image and video hosting by TinyPic

Sweet Daydream

Makea päiväuni sisältää sekoituksen omenaa, vadelmaa ja vaniljaa. Googlailujeni mukaan tuoksun tuottaminen on lopetettu, mutta sitä saattaa löytää verkkokaupoista, Ebaystä ja Kärkkäisen tavarataloista. Sweet Daydream on kevyen raikas tuulahdus omenaa ja vadelmaa, mutta kyllä vaniljankin sieltä löytää.. Rakastan ompputuoksuja ja tämä voisi mun puolesta tuoksua vieläkin kirpeämmältä ompulta ;) Tykkään tästä sen keveyden ja aitouden takia. Voisin kuvitella nuoremman sakin tykkäävän tästä, koska se on samankaltainen Lope Spellin kanssa. Todella kevyt, raikas ja leikkisä!


Image and video hosting by TinyPic

Aqua Kiss

Kaikki veteen liittyvä kiehtoo mua kovasti ja tämän nimi sai mut innostumaan. Aqua Kiss on sekoitus freesiaa ja päivänkakkaraa. En yleensä pidä kukkatuoksuista, ainakaan liian voimakkaista, mutta joskus tulee hyviä poikkeuksia eteen. Nyt kyllä naurahdin kovaan ääneen, kun tätä nuuhkaisin! Se tuoksuu ihan Tomin raikkaalta dödöltä ja vielä hyvältä sellaiselta :D Jopa Tomi itse tykkäsi tästä, eikä kokenut sitä mitenkään erityisen naisellisena. Olisiko tämä Victoria's Secretin unisex tuoksu? Rakastan vesipusun tuoksua varmaankin juuri sen takia, että liitän sen Tomiin. Tuoksu on juuri sopivan kukkainen ja hauskan raikas, kuten monet miesten tuoksutkin. Mitä enemmän suihkin ja nuuhkin tätä, alan tottua sen hassuun tuoksuun. En oo vielä tätä käyttänyt iholla, mutta Tomiin on sitä suihkinut ja pitkin kämppää. Toimii!


Image and video hosting by TinyPic

Love Addict

Tyhmäkö olin, kun en itse valinnut tätä? Onneksi Paula Kärkkäiseltä sen silti lähetti, koska rakastuin juuri tähän kaikista neljästä tuoksusta! Love Addictissa on juuri sitä kirpeyttä, josta tykkään. Villiorkideaa ja veriappelsiinia, appelsiini tuoksuu suihkeessa voimakkaammin. Pelkäsin tuoksun olevan liian kukkaisa, mutta turhaan. Kaikille hedelmäisten ja kirpeiden tuoksujen ystävillä suosittelen tätä. Sopii täydellisesti päivä- ja iltatuoksuksi


Image and video hosting by TinyPic

Total Attraction

Kirsikankukan ja liljan sekoitus on kaunis, naisellinen ja erittäin kukkaisa ja vahva tuoksu. Jopa minä kukkaistuoksujen "vihaaja" tykästyin tähän, mutta opettelua silti vaadin pitkään, että pystyn käyttämään tällaisia useammin. Voisin löydä vetoa, että monet kukkaistuoksujen fanit rakastuisivat tähän! Total Attraction ei muistuta naisellisuudellaan esimerkiksi Pure Seductionia. Tämä on siitä tavallaan tyttömäisempi ja kukkaisempi versio. Vaikea kuvailla, mutta parhaani yritin ;D



Kiitos vielä tuhannesti Kärkkäiselle upeista Victoria's Secret -tuotteista! Mitäpä muuta nainen voi toivoa ;) Jos et vielä tiedä, mikä Kärkkäinen on, niin tässä tulee lyhyesti: Kärkkäinen on ylivieskalainen tavarataloketju. Tavarataloja Kärkkäisellä on Lahdessa, Ylivieskassa, Oulussa ja Iissä. Lahdessa sijaitseva Kärkkäisen myymälä on kooltaan Suomen kolmanneksi suurin Stockmanin Helsingin keskustan tavaratalon ja Veljekset Keskisen Tuurin kyläkaupan jälkeen. Jos et pääse asioimaan tavarataloissa, voit shoppailla myös verkkokaupassa! Valikoimaa löytyy vaikka millä mitalla, sisutustuotteista moottorisahoihin, pampuloista uima-altaihin :D

Kun nyt Victoria's Secret -tuotteista alunperin puhuttiin, niin kivijalkamyymälöissä on iso valikoima vartalosuihkeita, suihkugeelejä sekä käsi- ja vartalovoiteita ja myös niitä vartalovoipurkkeja! Tuoksuja löytyy yli 15 erilaista ja hinnat 13.90€/kpl. Kärkkäisen verkkokaupassa on tällä hetkellä muutamia eri tuoksuisia vartalosuihkeita, mutta lähiaikoina valikoimiin tulee loputkin tuotteista.

Huomenna torstaina Kärkkäisellä alkaa Sikapäivät ja ne kestävät 7.10. saakka. Sikapäivien aikana VS vartalosuihkeet saa tarjoushintaan 11.50€/kpl. Tältä näyttää Kärkkäisen UPEA VS-valikoima..

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Ja kuten sanoin, Kärkkäisellä myydään iiihan mitä tahansa. Oon jo löytänyt kaikkea kivaa, mitä voisi tilata. Parit hyllyt, kissan raapimispuu, kosmetiikkaa.. Tein vielä legendaarisen kuvakollaasin tuotteista ja tavaroista, jotka mieluusti kotiuttaisin.

Image and video hosting by TinyPic



Huh, olipas pitkä postaus. Jaksoitko loppuun asti? :D Kuinka tuttu Kärkkäinen teille on? Olisi kiva kuulla kokemuksia. Infoan teitäkin, jos sieltä satun tilailemaan jotain.

Kommentit

  1. Tottahan toki luin loppuun. Ah ihanasti oot kuvaillu nuita vartalotuoksuja ♡ Kärkkäinen on tosi tuttu, tulee käytyä monta kertaa. :D Viimeks sielä oli ostettu melkee tyhjäksi nuo VS tuoksut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee hyvähyvä! Oih, kiitän :') Olispa täällä Vaasassakin Kärkkäinen.. Täällä täytyy tyytyä Minimaniin ja typerään ja turhaan Tokmanniin :D Oho, no nehän kävi kaupaks!

      Poista
  2. Vs tuoksut ovat kyllä ihania

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ja onneksi niitä on nykyään niin helppo saada Suomessakin :)

      Poista
  3. Oooh! Oon vaan niin rakastunut VS:n tuoksuihin. :D Voisin oikeasti kotiuttaa melkein kaikki itselleni! <3

    VastaaPoista
  4. Kärkkäisestä on aika negatiivinen mielikuva, lähinnä magneettimedian takia... Mutta VS:n tuoksut on kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm en juuri nyt muista tuosta juttua, mutta lukaisen Googlesta! Juu ne on ;)

      Poista
  5. Bongasin nämä Kärkkäisen mainoksesta, mutta siinä luki VictoriaN Secret, no lähes sinnepäin :D

    VastaaPoista
  6. Joo, loppuun asti tuli luettua, terkuin VS-tuoksufani! :D Tosin kaapista löytyy vasta yksi, sinunkin kuvissa vilahtanut Love Spell. Tykkään käyttää sitä erityisesti töissä, kun en halua myrkyttää kanssaihmisiä tuoksumuurilla. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, hyvä! :D Ohooh, vasta yksi ;) Jep, siihen taroitukseen nämä on ihan mahtavia tuotteita. Ootko koskaan Pure Daydreamia kokeillut? Tuoksuttelin sitä muutama päivä sitten Minimanissa ja sekin oli todella hyvä! :)

      Poista
  7. Täällä myös yksi VS-keräilijä :D oon kanssa aivan rakastunut näihin <3 ootko koskaan haistellut Secret Charmia tai Midnight Darea? Kävin Ruotsissa kesällä, ja ostin yhdestä Prismaa vastaavasta kaupasta nuo, kappalehinta oli 59kr! Älyttömän edullisia! Harmi, että lähes kaikki tuoksut olivat loppuneet, muuten oisin ostanut paaaaljon enemmän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes hyvä, en oo yksin :'D Hmmm, Secret Charmia taisin nuuhkia viimeksi Minimanissa. Jos oikein muistan niin se oli hyvä! Ohoh, no joo, oli edullinen :o Hahahh, ehkä niiden oli tarkoitus olla loppu ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake