Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Ellos Beauty

Image and video hosting by TinyPic

Joko ootte kurkannut Elloksen verkkokauppaan, jonka kosmepuoli on täysin uudistunut? Kauneus-osiosta löytyy suuri valikoima hajuvesistä proteiinijauheisiin, luomiväreistä suoristusrautoihin. Siis ihan kaikkea! Tuotemerkkejä löytyy heittämällä yli sata erilaista. Sieltä löytyy mm. Anastasia Beverly Hills, Tweezerman, Bliss, Ecotools, Real Techniques, Wet n Wild, Lily Lolo, John Frieda ja monta muuta mahtavaa merkkiä. Eli nyt vaatteiden, kenkien ja sisutustuotteiden lisäksi on mahdollista shoppailla myös kauneustuotteita, wohoo!

Kerroinkin tuossa muutama postaus sitten, että sain yhteistyön kautta valita Elloksen uudistuneesta kosmepuolesta tuotteita testiin. Tiesin heti yhden tuotteen, joka oli pakko saada. Se selviää pian ;) Muutama muukin kauneusbloggari on kirjoitellut samasta aiheesta blogeissaan. Ainakin Glitz & Glam, Wasting Lifestyle, Mustaa Kajalia ja Miten niin liikaa? -blogeista löytyy tekstit! Ilmoitan vielä, että postaus on pitkä ja täynnä kuvia. Sorge.

Tweezerman - Mini Slant Tweezer

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Myönnän, että omistan todella huono pinsetit jostain ties mistä. Hyvä puoli on se, että niillä saa silti ihan hyvää jälkeä aikaan, kun mulla ei kulmakarvat meinaa kasvaa ollenkaan :D En kuitenkaan voinut vastustaa kulttipinsettejä 
Tweezermanilta. Nämä pinkit Flamingo Pink -sävyiset ovat tainneet loppua nettikaupasta, mutta muitakin sävyjä löytyy. Valitsin pienet Mini Slant -pinsetit, koska isompiakaan en tarvitse. Mukana tuli hauska läpinäkyvä putkilo, jonne saa pinsetit turvallisesti talteen tai vaikka matkalle mukaan. Pinsetit ovat terävät ja ladukkaan oloiset, kuten niiden kuuluukin! Hinta 15.90€ Elloksen nettikaupassa.

NUXE - Face Cleansing and Make-Up Removing Gel

Image and video hosting by TinyPic

En pidä siitä, että nettikaupat poistavat tuotteet sivuilta kokonaan, jos se on päässyt loppumaan. Näin on vissiin päässyt tämän kohdalla käymään, enkä voi sitä linkata teille :/ Kuitenkin.. Halusin testata jotain NUXE:lta, koska pidin merkin kosteuttavasta kasvonaamiostakin ja se tuoksui ihan mahtavalta. Kyseessä on saippuaton puhdistusgeeli, joka rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Se sisältää mm. hunajaa ja auringonkukansiemenöljyä. Puhdistusgeeli sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Ei sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä, synteettisiä väriaineita tai eläinperäisiä ainesosia. Tällä lähtee meikinrippeet kasvoilta normi putsarin tapaan. Tuoksu on voimakas ja hunajainen. Koostumus on ihan normaalia geeliä, mutta ei vaahtoudu kovin hyvin. Se silti toimii putsarina oikein hyvin ja oon ollut tyytyväinen siihen. Hintaa en nyt löydä, mutta alta 20€ on 200ml pullolla.

Anastasia Beverly Hills - Contour Kit

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

No Anastasian korostus- ja varjostuspalettihan se tuote oli, jonka niin kovasti halusin. Kalpeanaamaisena valitsin Light to Medium -sävyn, joka sisältää kolme vaaleampaa sävyä korostuksiin ja kolme tummempaa varjostuksiin. Paletin napit saa tarvittaessa irti ja täytettyä uusilla. Vaaleampi paletti sisältää sävyt Vanilla, Banana, Sand, Java, Fawn ja Havana. Oon testaillut palettia varovasti, joka päivä vähän enemmän. Kaikki napit vaikuttavat laadukkailta ja pigmenttisiltä. Kirjoittelen tästä blogiin kattavemman jutun jossain vaiheessa! Hintaa paletille on 69.90€

MAKIASH

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Makiash on suht uusi ruotsalainen kosmetiikkamerkki, joka on kehitetty yhteistyössä mallien kanssa. Merkistä kerrotaan Elloksen sivuilla mm. näin: "Makiash-merkin perustajat halusivat kehittää laadukkaita, vain netissä myytäviä meikkejä, joissa on sesongin kiinnostavimmat sävyt ja tyylikkäät pakkaukset. Johtavat meikkivalmistajat valmistavat kaikki tuotteet Euroopassa. Meikit on tarkoitettu tavallisille naisille, jotka haluavat laadukkaita meikkejä edulliseen hintaan." Makiash kuulostaa ihan mahtavalta merkiltä!

Powder Brush on upean näköinen, pitkävarsinen puuterisivellin, jonka karvat on laadukasta vuohenkarvaa. Karvat tuntuvat ihanan pehmeiltä ja sivellin sopivan jämäkältä. Ihan mahtava sivellin, suosittelen! Hintaa 22.90€. Poskipuna sävyssä Soft Pink on ihan täydellinen joka päivän sävy. Kaunis heleä ja punertava, sitä on vaikea kuvailla. Siinä on shimmerhippuja, mutta niitä ei poskilla näe kovin hyvin. Puna ei ole superpigmenttinen, mutta ei niiden aina tarvitsekaan olla. Siksi tällä saakin kauniin terveen ja kevyen hehkun poskille helposti :) Hintaa poskipunalla on 19.90€ ja sävyjä löytyy ainakin neljää erilaista.

Volume & Lenght Mascara on volyymia ja pituutta antava ripsiväri. Lueskelin hyviä arvosteluja tästä ja sen takia ripsari lähti testiin. Mulla on aina uusien ripsivärien kanssa niin, että ensimmäisellä käyttökerralla harja tuntuu oudolta, eikä sitä osaa vielä käyttää kovin hyvin. Näin kävi nytkin. Sain aikaiseksi erotellut, pitkät ja kaarevat ripset, mutta volyymi jäi puuttumaan. Toisella kerralla uskalsin käyttää harjaa kunnolla ja sieltähän se volyymi löytyi! Ripsiväri pysyy koko päivän paikoillaan täydellisenä, eikä leviä tai varise ollenkaan. Todella hyvä perusripsari, mutta ei mitenkään tajunnanräjäyttävä. Hintaa 17.90€ ja alta löytyy kuva, jonka meikissä käytin kaikkia Makiash-tuotteita sekä Anastasian varjostuspalettia.

Image and video hosting by TinyPic

Essie & Beauty by Ellos

Image and video hosting by TinyPic

Essien Lilacism-sävy on U-P-E-A! Kunnon puhdas, vaalea liila. Siis ihan täydellinen. Kaksi kerrosta peitti hyvin. Koostumus on kermainen ja levittyi kynnelle kuin unelma. Ilman alus- ja päällyslakkaa se on pysynyt kynsillä jo monta päivää! Essien kynsilakoilla on hintaa 14.90€. Ellokselta löytyy myös oma merkki nimeltä Beauty by Ellos ja valikoimasta löytyy esimerkiksi kynsilakkoja, huulikiiltoja, luomivärejä ja suihkugeelejä. Kaikki sarjan tuotteet on edullisia, ihan muutaman euron. Kynsilakkaahan oli tältäkin merkiltä kokeiltava ja valitsin Nude in Paris -sävyn. VAU. Voiko kynsilakka tästä enää mennä paremmaksi? Ei ihme, että tämä pääsi marraskuun suosikkeihin! Kuten kirjoitin postaukseen: "Sävy on aivan täydellinen nude; ei liian kellertävä tai punertava, ei liian vaalea eikä tumma. Sulautuu omaan ihon sävyyn kivasti ja kahdella kerroksella saa peittävän lopputuloksen." Pysyy yhtä lailla monta päivää kynsillä, kuten Essienkin lakka. Beauty by Ellos -kynsilakoilla on muuten menossa Osta 3 maksa 2 -tarjous. Yhden hinta on vain 4.90€.

Beauty by Ellos - Wash Your Hands & Take A Shower

Image and video hosting by TinyPic

Elloksen oman merkin valikoimiin tosiaan kuuluu meikkien lisäksi myös käsisaippuoita ja suihkugeelejä. Tuoksuina Oat Milk, Lotus Flower ja Lavender. Oat Milk -sarjassa on auringonlämmittämän kauran tuoksu, joka on niin ihana ja makea, mutta kevyesti onneksi. Molemmat käsisaippua ja suihkugeeli vaahtoavat ja pesevät hyvin. Rakastuin näihin heti! Hintaa 500ml käsisaippualla on 7.90€ ja 250ml suihkugeelillä myös 7.90€.


_______________________________________________________________________________________________________________________


Kiitos tuhannesti Ellokselle tästä yhteistyöstä ja tuotteista! Muistakaa, jos haluatte tilata Ellokselta jotain, täytyy tilaukset tehdä 17.12. mennessä, jotta ne kerkeävät jouluksi perille :) Herättikö joku tietty merkki tai tuote kiinnostuksen? Kerro ihmeessä, jos haluat nähdä jonkin näistä tuotteista uudelleenkin blogissa. Anastasian paletista kyllä kirjoitan myöhemmin. Palaillaan taas ja hauskaa alkuviikkoa!

Kommentit

  1. Tweezermanin pinsetit ovat kyllä ihan uskomattoman hyvät! Mullakin oli aiemmin jotkut halvat markettipinsetit ja vähän on nopeampi ja helpompi nyppiä kulmat Tweezermaneillä :D

    Kaunis meikki! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, tuntuu olevan! Hah, varmasti :D On niissä kyllä paljon eroa, eikä Tweeremanit edes maksa oikeasti paljo mitään!

      Kiitos <3

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake