Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Mádaran tehokaksikko | Kirkas ja kosteutettu iho

Tänään mä haluan esitellä teille mun kaksi ehdotonta suosikkia luonnonkosmetiikan tuotteista. On ihan parasta löytää ihonhoitotuotteita, jotka oikeasti toimivat juuri omalle ihotyypille ja niillä saa aikaiseksi näkyviä tuloksia. Kiitos kuuluu jälleen Natural Goods Companylle*, jolta sain nämä Mádaran tuotteet testiin. Oon testannut merkiltä muutamia tuotteita aiemminkin ja rakastunut mm. AHA-kuorintanaamioon*, jolla saa kirkkaan ja heleän ihon aikaiseksi.


Mulla on ollut nyt muutamia viikkoja testissä Mádaran kasvokuorinta ja kasvoseerumi. Ihoni on rasvainen, epäpuhtauksiin taipuvainen sekä niin sanotusti kosteusköyhä. Oon taistellut iho-ongelmieni kanssa jo monia vuosia ja välillä näpyt sun muut epäpuhtaudet onkin saatu kuriin suhteellisen hyvin, mutta ajoittain iho vain temppuilee ja näyttää suoraan sanottuna kamalalta. Kosmetiikkaharrastajana haluan myös testailla mahdollisimman monia erilaisia ihonhoitotuotteita ja tässä saattaa olla yksi osasyy näppyläiseen ihoon, kun iho ei koskaan totu pidemmäksi ajaksi vain tiettyihin tuotteisiin. Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja pidin samaa ihonhoitorutiinia yllä parisen kuukautta. Hoidin ihoani tunnollisesti ja nyt voin kertoa tuloksista!


Mádara | SOS Hydra Repair Intensive Serum

Kosteusköyhä ihoni rakastaa seerumeita ja siksi niillä on pysyvä paikka ihonhoitorutiinissani. Niiden avulla saan iholleni lisäbuustia, eikä esimerkiksi lisäkosteutta tarvitse välttämättä tuoda kosteusvoiteiden kautta. Hydra Repair Intensive Serum* on tehokkaasti syväkosteuttava seerumi, joka kosteuttaa ihon syvimmissäkin kerroksissa. Se palauttaa kuivuneen ja rasittuneen ihon syvän kosteuden ja kosteustasapainon, ja se myös suojaa ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

Bongasin seerumin jo aikoinaan Emotionissa ja ihastelin heti sen heleää vaaleanpunaisen beigeä sävyä. Tuoksu on erittäin kevyt ja hieman makea, ei ollenkaan tyypillinen "luonnonkosmetuoksu"! Seerumi on pakattu kestävään ja paksuhkoon lasipulloon, joka heti kädessä tuntuu ylelliseltä. Pumppumekanismi toimii myös moitteetta ja sen avulla saa juuri täydellisen määrän tuotetta.

Koostumus seerumissa on aivan ihanan emulsiomaista ja pehmeää, eikä sitä heti uskoisi seerumiksi. Aktiiviaineina toimivat pioni, pellavansiemen-, nokkos- ja tyrniuute sekä auringonkukkaöljy ja ruusuvesi. Iho hörppäisee seerumin hetkessä ja on pehmeä sen jälkeen. 
Seerumi sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voi käyttää kosteusvoiteen alla päivittäin aamuin illoin ja se sopii käytettäväksi myös kuuriluonteisestikin silloin, kun iho vaatii erityishoitoa.


Oon käyttänyt seerumia aamulla ja illalla kosteusvoiteen alle. Ensin levitän The Ordinaryn Niacinamide 10% + Zinc 1% -seerumia ja päälle Mádaran omaa. The Ordinaryn oma hoitaa epäpuhtauksia ja Mádaran oma tuo kosteutta. Iho tuntuu näiden kahden seerumin jälkeen niin ihanan pehmeältä, ettei tekisi mieli enää levittää kosteusvoidettakaan!

Testijakson aikana ihoni kunto ja kosteustasapaino on parantunut HUIMASTI. En ole pystynyt meikkivoiteen päälle enää joka puolelle käyttämään puuteriakaan, koska iho rupeaa hetkessä näyttämään rutikuivalta ja kakkuiselta. Eli oon saanut liikarasvoittumista hillittyä, enkä tarvitse hardcore-puutereita pitämään rasvaisuutta poissa. Mä oon tästä niin innoissani, koska nyt meikkini näyttää asteen luonnollisemmalta, kun ei naamaan tarvitse vuorata paksuun puuterikerrokseen :)

Ihoni näyttää nykyään kaiken kaikkiaan paremmalta, hyvinvoivalta, pehmeältä ja kirkkaammalta. Lisäkosteus on selkeästi puhdistanut ihoa ja tuonut rasvaisuuteen tasapainoa. Suosittelen testaamaan seerumia, jos ihosi on janoinen ja tarvitsee kunnolla lisäkosteutusta. (30ml | 39.80€)


Mádara | Exfoliating Oil-To-Milk Scrub

Rakastan kasvojenkuorintatuotteita ja etenkin niitä, joilla saan ihostani superpehmeän. Mádaran öljypohjainen kasvokuorinta* on mun uusi suosikkikuorinta, jolla saan juurikin tuon superpehmeän ihon aikaan Tuoksuhan tässä on aivan mahtava; makea ja karkkimainen. Kyllä kelpaa tällaiselle karkkihiirelle!

Tuubissaan kuorinta on geelimäistä ja sitä hierotaan pyörivin liikkein kuivalle iholle. Geeli muuntautuu ihon lämmöstä hetkessä öljymäiseksi ja hierominen tuntuu heti helpommalta. Oil-To-Milk nimi tulee siitä, että hieromisen jälkeen lisätään käsiin hieman vettä ja kuorinta muuttuu maitomaiseksi vaaleaksi nesteeksi.


Maitomainen koostumus huuhtoutuu iholta jättämättä ihoa rasvaisen tuntuiseksi, kuten monet muut öljypohjaiset kuorinnat saattavat tehdä. Hellävaraiset, mutta tehokkaasti kuorivat rakeet koostuvat karnaubavahasta. Kuorinta ei ole kaikista raffeimmasta päästä, mutta sekin on ihan saavutettavissa, kunhan hieroo kasvoja hetken pidempään. Kuorintaa suositellaankin kaikille ihotyypeille!

Mádara kuvailee kuorinnassa olevien aprikoosin ja kauran öljymolekyylien sitovan likaa ja epäpuhtauksia, sekä kuorinnan rakeiden auttavan avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia, poistamaan kuolleita soluja ja silottamaan ihoa. Tämä pitää täysin paikkansa.

Jotkut kasvokuorinnat tuntuvat pitävän ihon sileänä vain päivän tai kaksi, mutta Exfoliating Scrub* pitää ihoni sileänä lähes koko viikon! Riippuen aivan ihon kunnosta ja siitä, käytänkö meikkiä joka päivä. Tulen varmasti ostamaan itsekin tätä jossain vaiheessa lisää! (60ml | 24.90€)
Iho pysyy pehmeänä, kirkkaana, sileänä ja puhtaana. Eikä pelkästään vain kuorinnan avulla, mutta myös SOS-seerumin!

______________________________________________________________________________________

Bette Boxissa tuli 12.5ml pikkutuubi tätä Mádaran kasvokuorintaa ja nyt, kun omistan täysikokoisen tuotteen jo, jätän pienemmän tuleviin blogiarvontoihin. Saa sitten joku muukin testata kuorintaa! Mikä kasvokuorinta on sun suosikki? :)

*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission.

Kommentit

Yhteydenottolomake