Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Ziaja Goat's Milk // Arvonta

Kiinteytystä ja syväkosteutusta, sitä iholle tuo puolalaisen perheyrityksen Ziajan aivan ihana Goat's Milk -tuotesarja, joka sisältää luonnollista vuohenmaitoa. Sarjan kasvovoiteilla on myös liiallista talintuotantoa hillitsevä vaikutus. Maahantuojan Face Helsingin sivuilla kerrotaan, että tuotteista voivat nauttia kaikki 20-120 -vuotiaat! Tuotteet hellivät myös herkkääkin ihoa, eli uskon niiden sopivan jokaiselle ihotyypille vallan mainiosti :) Etenkin kuivaihoiset tulevat nauttimaan tästä sarjasta!

Vuohenmaitoproteiini, lipidit, A-, D- ja E-vitamiinit ja orgaaniset hapot kiinteyttävät ja syväkosteuttavat ihoa sekä ehkäisevät juonteiden ennenaikaista syntymistä. Tuoksua kuvaillaan eleganttina, hienovaraisena, miellyttävänä ja ylellisenä. Itselläni tulee heti mieleen Doven palasaippua, mitä mummun ja paapan luota aina löytyy. Mä pidän tällaisista perinteikkäistä tuoksuista. Rakastan mm. aurinkosuojavoiteen tuoksua yli kaiken. Siitä tulee heti mieleen lapsuus ja kesän lämpimät päivät rannalla.



Sain valita testiin muutaman Ziajan Vuohenmaito-sarjan tuotteen maahantuojalta ja voin kertoa, että ihastuin välittömästi jokaiseen tuotteeseen! Eihän näistä voi olla pitämättä. Ziaja ei testaa tuotteitaan eläimillä, tuotteet on dermatologisesti testattuja ja ne sisältävät mahdollisimman vähän säilöntäaineita. Plussaa todella edullisista hinnoistaan!

Käsivoide // Silmänympärysvoide // Yövoide

Goat's Milk Hand & Nail Cream -käsivoide on jo tuttu suosikki vuosien takaa, enkä ole ainoa, joka tätä rakastaa. Äitini kaveri vannoo tämän nimeen! Kuulemma ainoa käsivoide, joka parantaa hänen rutikuivat kätensä. Voiteen koostumus on mielestäni sekoitus geeliä ja voidetta, josta syntyy silkkinen lopputulos. Voide imeytyy ihan hetkessä ja jättää ihon silkkisen pehmeäksi. Aivan huippu käsivoide esimerkiksi työpaikoille, jossa pestään käsiä tiuhaan tahtiin ja rasvatakin pitäisi yhtä useasti. Jos jotain tuotetta suosittelen ehdottomasti kokeilemaan sarjasta, on se tämä voide!

Silmänympärysvoiteita ei koskaan voi olla liikaa, etenkään tehokkaita sellaisia. Vaikka oonkin vasta 26-vuotias, löytyy silmänympärysalueelta jo mojovat juonteet. Goat's Milk Eye Cream lupaa kosteuttaa, ravita ja kiinteyttää sy-alueen ohutta ja herkkää ihoa. Koostumukseltaan voide on todella kevyttä ja koen sen siksi sopivan hyvin niin yöksi kuin aamuksikin käytettäväksi. Kun ihoni on todella kuivassa kunnossa, käytän Gamarden supertehokasta sy-voidetta yöksi ja Ziajan omaa päiväksi. Tämä kombo tuntuu toimivan hyvin.

Nelikon ykkössuosikki on Goat's Milk Night Cream -yövoide kasvoille. Rasvainen ja kosteusköyhä ihoni RAKASTAA tätä voidetta! Koostumus vaikuttaa ensiksi erittäin paksulta ja jämäkältä, mutta levittäessä huomaa, miten voide liukuukin iholle todella helposti. Oon ennenkin blogissa kertonut pitäväni ravitsevista ja täyteläisemmistä voiteista yöksi. Tämä on juurikin sitä, kuin vaahtokarkkilevitettä levittäisi kasvoille. Se ei imeydy ihooni kokonaan, muttei jätä sitä kuitenkaan tahmeaksi tai siirry esimerkiksi tyynyliinaan.

Rakastan tätä sen kosteustehon vuoksi. Ihoni on aina paremmassa kunnossa, kun käytän voidetta yöksi. Ihosta huomaa heti sen aamulla olevan "plump", eli täyteläinen? Niin hassulta kuin se kuulostaakin. Kyllä sitä kuulkaas ryppyä jo löytyy kasvoilta, uskokaa tai älkää. Otsan ihanista rypyistä saan kiittää äitiä ;) Ei ole muuten ensimmäinen kerta, kun ihastun Ziajan kasvovoiteisiin. Oon ennenkin kehunut ja ylistänyt niitä blogissani. Ne vain jostain syystä aina toimivat mulla


Goat's Milk Milk + Toner olikin jännä tuote. Kyseessä on puhdistusmaitokasvovesi, jolla lähtee meikki ja muut epäpuhtaudet iholta. Ohjeissa neuvotaan hieromaan tuotetta vanulapun avulla kasvoille ja sen jälkeen hieroa ihoon. Mulle jäi kysymykseksi, kuuluuko tällä poistaa meikki kokonaan vai viimeistellä pesun jälkeen. Varmaan molempia, kerta tämän voi jättää kasvoille tai halutessaan huuhtoa pois. Itse olen käyttänyt tätä meikinpoistoliinan jälkeen ja jatkanut loppuun kasvoputsarin kanssa. Testasin kyllä jättää tämän kasvoille ja iho jäi aivan superpehmeäksi, aivan kuin olisi voiteen levittänyt.

Putsarin kerrotaan myös soveltuvan vesiliukoisen silmämeikin puhdistukseen. Se säilyttää ihon pH-arvon ja rauhoittaa sitä. Testattu on ja tuote pitää lupauksensa. Tällainen vähän extrampi tuote sopisi varmasti kuivaihoisille, jotka tarvitsevat sitä jotain ylimääräistä ihonhoitorutiiniinsa.


Vaikka Goat's Milk -sarjaa suositellaankin kuivaihoisille, suosittelen itse sarjaa kaikille ihotyypeille! Hinnat vaihtelevat alle 5€-20€ per tuote. Ziajan tuotteita voi ostaa mm. Sokoksilta, Sokos Emotionista, Sokoksen verkkokaupasta ja kauneushoitoloista.

Ja nyt siihen hauskaan osioon, eli arvontaan! Arvon muutaman ihanan Ziajan tuotteen Vuohenmaito-sarjasta ja arvonta löytyy Instagramin puolelta @canipupu. Käy kurkkaamasta Ziaja-kuvasta tarkemmat osallistumisohjeet :)

// Ootteko tekin löytäneet Ziajan tuotteista suosikkeja?

Kommentit

  1. Tykkään monista Ziaja Goat's Milk -sarjan tuotteista. Käsivoide on ihan loistavaa, mutta puteli on mielestäni aika huono. Se on liian kovaa muovia, ettei siitä saa millään rutistettua ulos voidetta viimeistä tippaa myöten;)
    Puhdistuskasvovesi ei sopinut ainakaan minulla silmämeikin poistamiseen, koska hieman kirvelsi silmiä. Ei taida olla ihan herkempi ihoisten tuote, mutta muuten ihan toimiva kasvovetenä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, ettei tuubista saa kaikkia loppuvoiteita ulos! Ai, se kirveli sulla :( Vaikka mullakaan ei ole erityisen herkät silmät, on silti vaikeaa löytää just sitä itselle sopivaa silmämeikinpoistoainetta!

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake